Muziek & Dj's

Our services and talents
Live Zangeres

Live Zangeres

Voor elk feest een zangeres
Een live optreden vanuit de Music Truck met muziek van jouw keuze! Een perfecte aanvulling op jouw feest!
Saxofonist

Saxofonist

Jazz it up a little!
Deze Saxofonist geeft jouw feest een echte jazzy vibe! Van de bekende saxofoon stukken tot de moderne hits! Het is allemaal mogelijk!
Sportevenementen

Sportevenementen

Sportmuziek = DJ Marcel!
Al jarenlang verzorgt hij de beats bij grote hardloopwedstrijden zoals: de Rotterdam Marathon, de Dam tot Dam loop en Nike Ladiesrun. Een creatieve up-tempo-mix op de maat van het hardlopen, vol met grapjes, altijd lekkere dikke beats! oh Yeah!
80s & 90s

80s & 90s

Swing, groove and move!
Bruce Springsteen, Prince, Cindy Lauper, U2 en Simple Minds om er maar een paar te noemen! Echt kicken! Onwijs gave muziek om lekker relaxed op te dansen! Jouw party kan niet meer stuk!
Disco inferno

Disco inferno

Burn baby, burn!
De discobal gaat draaien, de lichten gaan aan en Stayin’ Alive barst los uit de speakers! Als wij naar de 70’s gaan dan doen we het ook goed! Onze truck lijkt uit een tijdmachine gekomen te zijn! Nu alleen nog jouw discomoves!
Percussie

Percussie

Niet zomaar trommelen
Een percussieoptreden met improvisatie, een perfect gevoel voor ritme en een geweldige show. Een perfectionist geeft een feest net een beetje extra: Live muziek, extra energie en spectakel!
EDM

EDM

Electronic Dance Music
Onze EDM DJ heeft de skills om een breed repertoire van onder andere techno, house, minimal, deephouse, en techhouse te mixen. Een gegarandeerde topavond om op uit los te gaan!
Après ski

Après ski

Der Anton aus Tirol!
Helemaal los gaan op de bekendste Après ski hits! Wij zetten de tent op zijn kop! Wij brengen de wintersport naar jou! Jij hoeft alleen nog maar uit je dak te gaan!
Vinyl DJ

Vinyl DJ

Oldschool met een frisse sound
Misschien wel het mooist in combinatie met The MusicTruck.Voor velen is dit pas het echte werk. De vinyl-dj’s hebben vaak een unieke muziekcollectie. Helemaal te gek als dat vanuit een vintage truck gedaan wordt. Pick-up’s draaien in the pick-up truck!
Allround DJ

Allround DJ

Mix van genres
Deze DJ speelt een leuke mix van allerlei genres die iedereen aanspreekt. Voor een gevarieerde avond vol klassiekers en de nieuwste hits.